Filter
von 67 cm bis 67 cm
von 400 cm bis 400 cm
von 185 cm bis 200 cm
Filter toepassen
Alles resetten
1 Artikel
Snel selecteren Sluiten
 Bank Clovis XL woonlandschap modulaire design bank
Woonlandschap Clovis
XL antraciet antieke optiek module bank

van € 1.019,90
klaar voor verzending
+22 beschikbare varianten

Het woonlandschap Clovis XL - eenvoudig groot, eenvoudig slim

Soms moet er gewoon meer zijn. Soms de gebruikelijke of gewoon niet genoeg. Soms moet het gewoon groter worden, gewoon slimmer. Net als het levende landschap Clovis XL uit ons bekende modulaire systeem . Het verleidt met meer ruimte, meer comfort en luxe. Geef jezelf meer ruimte voor je eigen ontwikkeling, doe je verlangen op gezellige uren en schakel je gewoon uit. Want als u gewoon op zoek bent naar meer sofa, is de Living Landscape Clovis in XL-formaat speciaal voor u gemaakt.

Gewoon buitengewoon - de exclusieve modulaire sofa's Clovis in XL-formaat

 

Het is niet ongewoon dat de aankoop van een sofa wordt gedwarsboomd door de realisatie dat de ruimte tussen de twee lange zijden van de U-vormige sofa gewoon te smal is voor de plaatsing van een grotere salontafel. Als u graag een film- of seriemarathon houdt met vrienden, vaak voor de TV eet of verre familieleden moet vermaken met koffie en gebak, kunt u meestal niet zonder een grote salontafel. Zou het dan niet geweldig zijn als er een woonlandschap zou zijn dat met een eenvoudig modulair systeem kan worden uitgebreid, zodat er in het midden een aantrekkelijk grote woonkamertafel kan staan? Ja, dat dachten wij ook en daarom hebben wij het prachtige Clovis woonlandschap in XL formaat voor u samengesteld. Deze modulaire sofa bestaat uit twee korte en twee lange elementen die gemakkelijk en snel aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Zo ontstaat een U-vorm met een lang centraal gedeelte dat voldoende ruimte en veel meer zitplaatsen biedt. Er kan ook een grotere salontafel voor worden geplaatst, waaromheen de zij-elementen zijn gegroepeerd zonder de beenruimte te beperken. Gewoon perfect, is het niet?

 

Als je een keuze hebt... kies dan voor het Clovis XL woonkamer landschap

 

Met het woonlandschap Clovis XL krijgt u een sofa die niet alleen indrukwekkend veel plaats biedt, maar ook meer dan aangenaam is om naar te kijken dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en de zorgvuldige afwerking.  Een schuimstof bekleding met een bonell veerkern zorgt voor een zitting die zacht is voor de rug en dus niet te zacht. Het maakt lang en comfortabel zitten mogelijk en belooft luxueus zitcomfort voor vele, vele jaren. U kunt kiezen uit drie verschillende, zeer robuuste materialen of materiaalsamenstellingen voor de bekleding van deze grote woonkamerbank.

  •  
  • In de eerste stoffen uitvoering zijn de romp en zitting bekleed met slijtvaste structuurstof in de elegante kleuren zwart of lichtgrijs.
  • In de tweede versie is de carrosserie van de Clovis XL bekleed met fijn kunstleder, terwijl de zitting bekleed is met structuurstof. Deze materiaalmix is zowel in effen kleur als met een contrasterend wit imitatieleren karkas verkrijgbaar.
  • Voor wie niet helemaal warm kan lopen voor de klassieke structuurstof en de voorkeur geeft aan een veelzijdige antieke look, is de Clovis XL ook verkrijgbaar in een trendy Microvelours.

Vanzelfsprekend zijn alle modellen gestoffeerd in dezelfde kleur als de rugleuning, zodat ze ook als u midden in de kamer staat hun prachtige effect perfect tot hun recht kunnen laten komen.

 

Met de vele extra opties kunt u van de XL Clovis uw heel persoonlijke droombank maken

 

Om u nog meer vrijheid te geven bij het ontwerpen van uw nieuwe favoriete sofa, hebben we deze versie van onze modulaire Clovis-serie ook uitgerust met een aantal slimme extra functies die u op verzoek kunt bestellen. Zo kunt u de Clovis XL bestellen met een bijpassende hocker, die u nog meer zitruimte biedt of praktisch als opbergruimte kan worden gebruikt.  Met nog een armleuning, die u flexibel aan de zijkanten van de bank kunt bevestigen, kunt u de Clovis XL nog meer individuele stijl geven - voor een woonlandschap geheel naar uw smaak.

U houdt van onze modulaire bank Clovis, maar onze basismodellen, die onmiddellijk leverbaar zijn, passen nog niet helemaal in uw woonkamer? Geef ons dan een belletje. Dankzij onze flexibele individuele modules kunnen wij aan veel van uw individuele wensen voldoen. Wij geven u graag advies!


meer tonen minder tonen