Filter
von 15 cm bis 66 cm
von 4 cm bis 240 cm
von 34 cm bis 50 cm
Filter toepassen
Alles resetten
10 Varianten
Snel selecteren Sluiten
 TV-meubel Live-Edge lades boomrand lowboard
Tv-meubel Live-Edge
230 cm massief acacia natuur 4 laden

van € 1.019,90
klaar voor verzending
+8 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
 Tv-meubel Wyatt 175 cm 1 klep 2 deuren design Lowboard
Designer-tv-meubel Wyatt
175 cm acacia natuur 2 deuren 1 klep

van € 719,90
klaar voor verzending
+3 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
 Tv-meubelLive-Edge acacia 4-deurs boomrand lowboard
TV-meubel Live-Edge
200 cm acacia bruin 4 deuren 2 compartimenten

van € 1.319,90
klaar voor verzending
+5 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
 Tv-meubel Wyatt 175 cm 2 deuren 1 klep design Lowboard
Designer TV-meubel Wyatt
175 cm sheesham natuur 3 lades

van € 619,90
klaar voor verzending
+5 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
 TV-tafel Live-Edge 220 cm 6 deuren boomrand Lowboard
TV-meubel Live-Edge
220 cm massief acacia natuur 6 deuren

van € 1.419,90
klaar voor verzending
+3 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
 Tv-meubel Live-Edge acacia 190 cm met schuifladen boomrand
TV-meubel Live-Edge
146 cm acacia natuur 3 laden 1 vak

van € 879,90
klaar voor verzending
+3 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
 Tv-meubel Wyatt 220 cm 4 lades design Lowboard
Tv-meubel Wyatt
220 cm sheesham natuur 4 laden V-poot roestvrij staal

van € 1.019,90
klaar voor verzending
+5 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
 TV-tafel Live-Edge acacia 4-deurs boomrand Lowboard
TV-meubel Live-Edge
acacia bruin 200 cm 4 deuren 2 laden

van € 1.119,90
klaar voor verzending
+5 beschikbare varianten
Snel selecteren Sluiten
 TV-tafel Metropolitan massief houten natuurbeton lowboard
Dressoir Metropolitan
147 cm mango natuur 2 deuren beton

€ 499,90 € 819,90 (39.03% bespaard)
klaar voor verzending
+2 beschikbare varianten
Poot winkelpoot rvs geborsteld 15 cm voor kastmeubels met een diepte van 30-35 cm (set van 2) Winkelkufe
15 cm Metall Schwarz für Kastenmöbel der Tiefe 40 cm (2er Set)

€ 59,90 € 109,90 (45.5% bespaard)
klaar voor verzending

Televisietafels - Gewoon betere televisie!

Als u TV wilt kijken, dan in ieder geval in de hoogste kwaliteit! Met ontvangers voor HD en pay-TV! Met geluidsinstallatie en luidsprekers! Met DVD en Blu Ray speler! Oh, en natuurlijk mag het gameconsole met al zijn accessoires niet ontbreken! Met de tv-tafels van DELIFE komt intelligente functionaliteit in een opwindend mooi design bij u thuis. Er is altijd genoeg ruimte in tv-tafels voor alles wat televisie nog spannender, nog levensechter en gewoon veel, nog veel beter maakt! Lang leve de TV tafels!


Hoe vind je de perfecte TV-tafel?

Het kiezen van de juiste TV-tafel is vandaag de dag niet meer zo eenvoudig. De grote verscheidenheid aan vormen, kleuren en materialen die op de markt voor TV-tafels beschikbaar zijn, maakt de keuze er niet eenvoudiger op. Het zijn vooral de vele verschillende apparaten die bijna vanzelfsprekend zijn bij het televisiekijken, waarmee bij de aankoop rekening moet worden gehouden en die later moeten worden ondergebracht. Technische ontwikkelingen stellen niet alleen nieuwe eisen aan de afmetingen van moderne TV-tafels, maar ook aan ontwerp, materiaal en stabiliteit. Daarom loont het op lange termijn de moeite om minder te zoeken naar de goedkoopste TV-tafels en iets meer te investeren. U wilt immers lang plezier hebben van uw TV-tafel. Om u te helpen de perfecte tafels voor uw TV-tafel te vinden, hebben wij een paar kleine tips voor u op een rijtje gezet die uw zoektocht zeker zullen vergemakkelijken.


De juiste afmetingen voor uw TV-tafel

Voordat u een tv-tafel kiest, kunt u het beste even de afmetingen van uw tv en de zithoogte van uw bank of relaxfauteuil opnemen. Voor een harmonieus totaalbeeld is een kleine vuistregel dat de lengte van de TV-tafel idealiter twee keer zo lang is als de lengte van uw TV. Op die manier kunt u uw TV perfect symmetrisch in het midden plaatsen. Als u het met minder ruimte moet stellen, kunt en moet u natuurlijk kiezen voor een kleiner ontwerp van de TV-tafel, maar hij moet toch minstens 20 cm langer zijn dan de TV om een lust voor het oog te zijn. De zithoogte van uw woonruimte en de hoogte van uw nieuwe TV-tafel moeten ongeveer gelijk zijn. Wij bevelen een maximale afwijking van 5 cm aan voor perfect TV-genot. Dit zorgt ervoor dat uw TV in de absoluut juiste positie staat, waardoor nekbelasting effectief wordt voorkomen. Een onjuist afgestelde TV-hoogte is een veel voorkomende, maar weinig bekende oorzaak van hoofdpijn en rugpijn. Net zoals u op uw werkplek snel verlichting kunt krijgen door de hoogte van uw scherm aan te passen, kan het heel nuttig zijn om uw tv op een tv-tafel te zetten.


Welke functies moet uw TV-tafel vervullen?

Design TV-tafels, bijvoorbeeld in wit, en TV-rekken zijn er in verschillende uitvoeringen met laden, met deuren, open vakken, met wieltjes en open ruimtes. Om de juiste TV-tafel te kiezen, moet u even nadenken over wat u erin wilt zetten. U hebt vrije ruimten en vooral open vakken nodig als u uw TV gebruikt met veel extra apparatuur, zoals een hifi-installatie of een betaaltelevisieontvanger. Wie wil er elke keer een deur open moeten doen om het geluid aan te zetten? Deurtjes en laden zijn praktisch voor wie zijn cd-collectie of diverse handleidingen veilig en netjes wil opbergen. In principe kun je zeggen dat technologiefreaks beter af zijn met open vakken en veel vrije ruimte op hun tv-tafel, terwijl de minder technologiefreaks beter kunnen kiezen voor meer lades voor verborgen opbergruimte. Voor wie zijn woonkamer graag anders indeelt of voor grote evenementen zijn tv naar een andere kamer wil verplaatsen, zijn tv-tafels met wieltjes bijzonder praktisch.


Even kort over het kiezen van de juiste kleur en het juiste materiaal voor uw TV-tafel

In het algemeen is het beter om voor een TV-tafel een onopvallende, neutrale kleur te kiezen, zoals wit of naturel. U wilt immers vooral het TV-beeld in het oog houden en niet worden afgeleid door neonkleurige TV-tafelprints. Het ziet er harmonieus uit als het samenspel tussen de TV-tafel, de salontafel en het dressoir werkt, d.w.z. dat ze overeenkomen met dezelfde stijl als de TV-tafel. Als u echt contrasten wilt creëren, is het veiliger om een opvallende bank te kiezen dan de rest van het meubilair in de woonkamer door elkaar te halen.Wees een beetje voorzichtig met de kleur zwart, hoe goed het er ook uitziet. Elektrische apparaten zijn immers echte stofvangers en dat zie je helaas meer dan duidelijk op zwarte oppervlakken. Hetzelfde geldt voor glazen oppervlakken op TV-tafels. Dus als u zich een hoop afstoffen wilt besparen, ga dan voor een tv-tafel van massief hout met een boomrand, metaal of wit hoogglans. Deze materialen maken het schoonmaken veel gemakkelijker. Uw nieuwe TV-tafel moet er immers niet alleen goed uitzien, maar u ook zo weinig mogelijk werk bezorgen. Een TV tafel is ontworpen om u gelukkig te maken en niets anders.


Voor een waar koninkrijk binnen uw vier muren zijn tv-tafels met een buitengewoon design, geraffineerde functies in hoge kwaliteit gewoon goed genoeg! Er zijn TV tafels van DELIFE voor uw koninkrijk! U kunt elke DELIFE TV-tafel gemakkelijk bestellen met een van de 11 betaalmethoden. Onze gratis retourzending brengt uw nieuwe tv-tafel netjes naar de stoeprand.

meer tonen minder tonen